Werk jij het liefst met je handen en wil je graag dagelijks werken met 3D printers en spuitgietmachines voor de productie van diverse kunststof producten?
Dan is P3D op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime;

3D print & spuitgiet Operator

Hoe ziet je dag eruit?
Als je ’s ochtends binnenkomt loop je meteen even langs de Objet 3D printers om te controleren of de cartridges nog voldoende gevuld zijn. Er staan weer een aantal printopdrachten op de planning vandaag, dus je bekijkt alvast of het nodig is om nieuw materiaal te bestellen. Om 9.00 uur sluit je aan bij het teamoverleg om samen met je collega’s de planning voor de dag en de rest van de week door te nemen. Er zijn weer een hoop nieuwe aanvragen binnengekomen, leuk! De doorlooptijd van een aanvraag tot het 3D printen van een matrijs en spuitgieten van kunststof producten in diezelfde matrijs, is razendsnel. Jij focust je vandaag op het werk bij de spuitgietmachines in de productiehal. Je haalt de producten handmatig uit de matrijs en zorgt voor een secure afwerking. Je werktafel is overzichtelijk ingedeeld zodat de producten in optimale omstandigheden worden verwerkt en ingepakt. In de middag komt een van onze klanten langs om de eerste prototypes te bekijken van het product dat zij ontwikkelen. Afhankelijk van de testresultaten van deze eerste lichting, zal worden besloten of er nog een aanpassing nodig is of dat het product klaar is voor productie in grotere aantallen. De klant is tevreden en neemt meteen een aantal producten mee. Aan het einde van de middag vul je jouw uren in en beantwoord je nog wat mails. Morgen staat er wat onderhoud aan de printers op de planning en spreek je de Business Unit Manager over een idee rondom het optimaliseren van de werkprocessen op de afdeling.
De dag is weer voorbijgevlogen!


Wat breng je mee?

  • Een MBO diploma op minimaal niveau 2 in de richting van techniek en procesindustrie, zoals Proces Operator, Mechanisch Operator, Gereedschapsmaker of vergelijkbaar;
  • 0 tot 5 jaar hands-on werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een praktische instelling en motivatie voor het productievak;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met kunststof spuitgieten en 3D printing;
  • Je houdt ervan om secuur en netjes te werken;
  • Je kunt en wilt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Daarnaast zijn de competenties aandacht voor details en resultaatgerichtheid, belangrijk in deze functie.


Over P3D
Dankzij onze expertise in de PRIM (Printed Injection Mould) technologie kunnen wij onze klanten ondersteunen in de ontwikkeling en productie van eerste prototypes tot het uiteindelijke spuitgietproduct. P3D combineert hierbij spuitgietmachines, hoogwaardige 3D-printers, matrijskennis en ontwerpervaring. P3D is een zusterbedrijf van Promolding en heeft daardoor ruim 22 jaar ervaring in huis op het gebied van het ontwerpen van spuitgietproducten.


Interesse?
Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via recruitment@promolding.nl. Met eventuele vragen kun je ons ook altijd even bellen via 070-307 47 30.

Wie weet tot snel!