Over P3D

P3D is een dochterbedrijf van Promolding. P3D heeft zo ruim 20 jaar ervaring in huis op het gebied van het ontwerpen van spuitgietproducten.

Dankzij haar expertise in de PRIM technologie kan P3D haar klanten ondersteunen in de ontwikkeling en productie van eerste prototypes tot het uiteindelijke spuitgietproduct. P3D combineert hierbij spuitgietmachines, hoogwaardige 3D-printers, matrijskennis en ontwerpervaring.

De massaproductie van succesvolle producten kan vervolgens overgenomen worden door Promolding.

Neem hiervoor contact op met welcome@p3d-prim.com.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van 3D print & spuitgiet Operator. Interesse? Bekijk hier de volledige vacaturetekst en solliciteer direct!

Kernwaarden

partner
partner

Partner

Wij geloven en investeren in partnerships met onze klanten en delen onze hoogwaardige kennis van polymeren en productontwikkeling met hen om samen tot het beste product te komen.

innovatief

Innovatief

Door middel van het slim ontwerpen en toepassen van innovatieve (high-perfomance polymere) materialen en processen realiseren wij onderscheidende producten.

flexibel

Flexibel

Onze kennis en expertise op het gebied van polymeren in combinatie met onze onderzoeks- en productiefaciliteiten maakt het mogelijk om flexibel te opereren.

gedreven
gedreven

Gedreven

Onze gedrevenheid maakt ons sterk in complexe vraagstukken, vernieuwende oplossingen en het produceren van innovatieve producten.